Hlavnou zásadou pri príprave našich produktov je kvalitná surovina, jej prírodný pôvod bez úpravy surovín (zásadne nepoužívame koncentráty) a čistý proces výroby bez použitia zbytočnej chémie, konzervantov, umelých príchutí a aróm.
SIGELSBERG CIDER je fermentovaný nízkoalkoholický nápoj, vyrábaný zo 100%-nej čerstvej jablčnej šťavy zo slovenských jabĺk. Aby bol zdravý a zachoval si chuť a svoje pôvodné vlastnosti, nepasterizujeme ho. V klasickej produktovej rade nápoj karbonizujeme (t.j. pridávame CO2). Ponúkame však aj produkty, kde vzniká CO2 prírodnou cestou kvasenia vo fľaši (metóda Champagne).
Opierame sa o poznatky a skúsenosti špičkových slovenských odborníkov v oblasti fermentácie a výroby nápojov. Základom našej výroby je výber kvalitných slovenských surovín, použitých technológií a špeciálna rodinná receptúra.